Satış Türkiye'nin en kaliteli ve gerçek özgünlük oranı ( %88 genel ) ile parlayan içerik alım-satım platformu - Makaleyaz.Net

20 May 2018
25
0
1
www.makaleyaz.net


Açıldığı günden bu yana, özellikle içerik alım-satım faaliyetlerinde özel müşteri ve yazar ilgisi, günlük 8 saate varan canlı destek hizmeti ve Türkiye'de ilk kez uygulanan Fırsat Saatleri ve Büyük Kampanya uygulamaları ile, 1. yılında 320 üzerinde aktif yazarı bünyesinde barındırmayı başarmıştır.

Aktif blog paylaşımlar ile, hem yazar hem müşterilere birçok önemli bilgiyi sağlamaya devam ediyoruz.

Geçtiğimiz ay itibariyle, platformdan 230+ içerik silimi gerçekleştirildi.

( Özgünlük genel testine sokulan içeriklerde, %5-8 arası imtiyaz dışındaki içeriklerin tamamı silindi. )


Farkımız nedir?



- Yazar tarafından en çok beğenilen özelliklerinin başında, 20 TL alt ödeme limiti ve hızlı destek kanalları olmasıdır. Şuan sadece Türkçe içerikte satış sunulmaktadır.

- Müşteriler tarafından en çok beğenilen özelliklerinin başında, Fırsat Saatleri ve Büyük Kampanyalar ile, en kaliteli içeriklere daha uygun fiyatlara ulaşabilir olmalarıdır.


Tüm uygulamalar , faaliyetler yazarlar ve müşteriler ile eş zamanlı paylaşılmakta ve tamamen şeffaf hizmet / aracı anlayışı ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Teknik Bilgiler sayfasında, tüm sistem işleyişi - platform kuralları - şartlar açıkça alt başlıklar halinde belirtilmiştir.

Sizde kaliteyi hem müşteri hem de yazar olarak arıyorsanız, Makaleyaz.net tarafından bekleniyorsunuz.