Satış www.SOSYALMARKETİM.net | İdda Ediyoruz En Uygun Fiyatlar Bizde! | Anlık Servisler! | 7/24 Destek! | Güncellemeye Özel Servisler!

21 Ağu 2020
4
0
1
League of Legends Elo Boost Nedir?

LoL Elo boost kelime anlam olarak elo yani sıralama puanı ve boost (artırmak - yükseltmek) manasına gelen kelimelerden oluşuyor. Bizim temel alacağımız elo boost olayı LOL yani League of Legends üzerine olacak. League of Legends de lig yükseltimi olarak Türkçeye çevrilebilir.



Elo Boost Satın Almak?

işte burada devreye giriyor. Hiçbir 3. Parti yazılım kullanmadan tamamen manuel, güvenli ve hızlı bir şekilde hesaplar işleme alınıyor. 7/24 mail, telefon ve canlı destek ile işlem başından sonuna kadar müşterileri memnuniyeti sağlanıyor.

Profesyonel hizmet sunan https://doeloboost.com/ Türkiye’nin en iyi elo boost adresi. Üstelik yalnızca elo boost değil duo queue, Şampiyon ustalığı ve koçluk hizmeti de sağlıyor.

LoL ELO Boost Faydaları
Kendinizi oyun içerisin de geliştirmeyi çok istiyorsanız, üst liglere geçerek maçları izleyip kendinizi geliştirebilirsiniz.

Canlı Destek
Canlı desteğimiz 7/24 hizmet vermektedir. Eğer ki hızlı yardım almaya ihtiyacınız olursa canlı iletişimi kullanmaktan çekinmeyin.

Nasıl Güvenebilirim?
DO elo boosting güvenlikte de bir numaralı firmadır. VPN ve SSL şifrelemesi kullanarak her işlemi şifrelemekteyiz. Yapılan işlemlerin kaydını şifrelenmiş veri tabanlarında tutarak herhangi bir durumda kullanıcının bilgilerini yalnızca şahsın kendine iletmekteyiz.

Sadece elo boost değil Koçluk hizmetleri de var

LoL Koçluk Nedir?
League Of Legends Koçluk Nedir?
Koçluk LoL servisleri bölümünde tanımlandığı gibi seçtiğiniz bir booster'dan oyun hakkında eğitim alacağınız bir servistir. Bu eğitimin içeriği her boosterın kendi metodlarınca değişmektedir. Booster\'ın puanlamasına veya hakkında bölümüne bakarak hakkında ön bilgi sahibi olabilirsiniz.

Satın aldığınızda farkı göreceksiniz https://doeloboost.com/

En Ucuz Elo Boost Do Elo Boost https://doeloboost.com/
En Hızlı Elo Boost Do Elo Boost https://doeloboost.com/