TRL Proje Mühendislik

4 Nis 2020
1
0
0
Site ismi: TRL Proje
Site adresi: trlproje.com
Hizmet: Side Mekanik Tesisat | TRL Proje

HAKKINDA

2013 yılında kurulduğu günden beri geleceğe yönelik yenilikçi fikirleri teşvik ederek Antalya şehrinin önemli bir parçası haline gelmiştir. Çok yönlü mühendislik hizmetleri kapsamında toplumsal gelişmeye destek olacak son teknolojileri kullanıyoruz. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren müşterilerimize uygulamalı mühendislik hizmetleri sunuyoruz.

HİZMET HAKKINDA

Yurtiçi ve yurtdışı yatırım projelerinin Mekanik tesisat ve disiplinleri için projelendirme ve uygulama tecrübe birikimlerini kullanarak yatırım ve işletme maliyeti ile amortisman sürelerini dengede tutarak, müşteri konforu ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı amaç edinen bir mühendislik hizmeti sunar.

MİSYON

İnsana ve doğaya saygılı çalışma anlayışı ile Tedarikçilerimizle işbirliği yaparak Personelimizin eğitimine önem vererek müşterilerimizin beklentilerinin ötesinde memnuniyetini sağlayacak kaliteli ve güvenli ürünler sunmak, Toplumumuzun sosyal, ekonomik ve kültürel gelişmesine katkıda bulunmaktır.


VİZYON

Müşterilerimize gönül rahatlığıyla kullanabileceği kaliteli ve sağlıklı ürünler sunarak firmamızın gelişmesini sağlamak ve rekabet gücünü sürekli kılmaktır.
 
Son düzenleme: