Dijitalleşen dünyada eğitimin kalbi artık ekranlarda atıyor; ancak her içerik aynı verimliliği sağlamıyor. SoloRota, sunduğu gelişmiş özelliklerle sıradan bir online eğitim platformu olmanın çok ötesine geçerek komple bir eğitim ekosistemi inşa ediyor. Oyunlaştırma öğeleriyle donatılmış yapısı, öğrencilerin ders çalışma motivasyonunu en üst seviyede tutarken, sıkılmadan öğrenmelerine yardımcı oluyor. SoloRota’nın merkezinde yer alan yapay zeka destekli eğitim sistemi, her öğrencinin eksiklerini anında tespit edip ona özel çözümler üreterek büyük bir zaman kaybını önlüyor.
Bu sistemde sunulan bireyselleştirilmiş öğrenme rotası, öğrenciyi konudan konuya en mantıklı sıralamayla taşıyarak kalıcı bir bilgi birikimi oluşturuyor. Video çözümlü sorular ve adaptif testlerle desteklenen SoloRota, MEB müfredatıyla %100 uyumlu ilerleyerek okul ve sınav başarısını garantiliyor. SoloRota, öğrencilere sadece bilgi aktarmakla kalmıyor, aynı zamanda onlara nasıl daha verimli çalışacaklarını öğreten modern bir metodoloji sunuyor. Eğitimde teknoloji ve eğlenceyi mükemmel bir dengede buluşturan platform, geleceğin başarılı bireylerini bugünden hazırlamaya devam ediyor. Her yaştan öğrenci için erişilebilir ve sürdürülebilir bir başarı modeli sunan SoloRota ile tanışmanın tam zamanı.
web sitemiz : SoloRota — Yapay Zeka Destekli Eğitim Platformu | SoloRota
Bu sistemde sunulan bireyselleştirilmiş öğrenme rotası, öğrenciyi konudan konuya en mantıklı sıralamayla taşıyarak kalıcı bir bilgi birikimi oluşturuyor. Video çözümlü sorular ve adaptif testlerle desteklenen SoloRota, MEB müfredatıyla %100 uyumlu ilerleyerek okul ve sınav başarısını garantiliyor. SoloRota, öğrencilere sadece bilgi aktarmakla kalmıyor, aynı zamanda onlara nasıl daha verimli çalışacaklarını öğreten modern bir metodoloji sunuyor. Eğitimde teknoloji ve eğlenceyi mükemmel bir dengede buluşturan platform, geleceğin başarılı bireylerini bugünden hazırlamaya devam ediyor. Her yaştan öğrenci için erişilebilir ve sürdürülebilir bir başarı modeli sunan SoloRota ile tanışmanın tam zamanı.
web sitemiz : SoloRota — Yapay Zeka Destekli Eğitim Platformu | SoloRota