M Melisa Kurumsal 1 Haz 2018 230 0 0 Çanakkale 3 Haz 2018 #1 Siteye biran önce bişeyler yapılmalı müşterimi çekilir takılcak arkadaşlarmı bilmem ama bişeyler şart!
Siteye biran önce bişeyler yapılmalı müşterimi çekilir takılcak arkadaşlarmı bilmem ama bişeyler şart!
OYozgatli 4 May 2018 25 0 0 Ankara 4 Haz 2018 #2 Şart hergün giriyorum ama bi canlılık yok bakıp çıkıyorum biri bu işe el atmalı bi grup kurulmalı çalışılmalı
Şart hergün giriyorum ama bi canlılık yok bakıp çıkıyorum biri bu işe el atmalı bi grup kurulmalı çalışılmalı
B birdigital 8 Nis 2018 20 0 0 4 Haz 2018 #3 Hep beraber el ele olmalıyız elimizden geldiğince çalışıyoruz. Sizlerin ne gibi önerileri var misal söyleyin arkadaşlar birlik beraberlik ile çok iyi yerlere gelebilriiz.
Hep beraber el ele olmalıyız elimizden geldiğince çalışıyoruz. Sizlerin ne gibi önerileri var misal söyleyin arkadaşlar birlik beraberlik ile çok iyi yerlere gelebilriiz.
M Melisa Kurumsal 1 Haz 2018 230 0 0 Çanakkale 4 Haz 2018 #4 Banlı üyeler online online olmayanlar online profil fotoları gözükmüyor vb. sorunlar mevcut.
OyunKral 18 Ara 2018 16 0 0 18 Ara 2018 #6 Bence de ilgilenmelisiniz. Domain güzel, google reklamlarınızda en tepe de. Neden ilgilenilmiyor acaba? Admine pm atıldı dönüş yaparsa fark yaratacağını düşündüğüm fikrim var bakalım.
Bence de ilgilenmelisiniz. Domain güzel, google reklamlarınızda en tepe de. Neden ilgilenilmiyor acaba? Admine pm atıldı dönüş yaparsa fark yaratacağını düşündüğüm fikrim var bakalım.