Moderatörlüge Özgün Yeni Lisans Yönetim Script !

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde WebmasterSitesi Duyurular kategorisinde MuratLord tarafından oluşturulan Moderatörlüge Özgün Yeni Lisans Yönetim Script ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,993 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı WebmasterSitesi Duyurular
Konu Başlığı Moderatörlüge Özgün Yeni Lisans Yönetim Script !
Konbuyu başlatan MuratLord
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MuratLord

MuratLord

WF Moderatör
28 Nis 2018
129
1
18
Offline
Merhaba bugün sizlere kendi kodladığım Lisans Yönetim Scriptini Vereceğim.
Kurulumu Aşağıda Var Dediklerimi Yaparsanız Sıkıntısız Kurulum Yapacaksınızdır.



1.Olan yer : Ek dosyasına girip veritabanı ayarı yapıyoruz.
2.Olan yer : Sql dosyamızı veritabanı okutuyoruz ve hangi scripti lisanslıyacaksanız.
TIKLA-lisanskodu.php'den kodu alıp yapıştırabilirsiniz.



Kurulum :
Lisans.php diye dosya oluşturup bu kodu yazıyoruz.
Kod:
-----------------------------------------------------------------------------
<?php
$db_host="localhost";
$db_user="kull";
$db_pass="sifre";
$db_name="db";
$connect = @mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pass); // sql bağlanıyor.
if (!$connect) { //sorun varsa hata veriyor.
echo"bağlantı hatası";
exit();
}
$db = mysql_select_db($db_name, $connect); //dbye bağlanıyor.
$lisans=$_GET['lisans']; //get ile gönderilen lisans çekiliyor.
$top=mysql_query("select * from lisans where domain='$lisans'"); //lisans var mı diye kontrol ediliyor.
$sayi=mysql_num_rows($top);
if($sayi==0){ //yoksa
echo"yok"; //ekrana yok yazdı
}else{ //varsa..
echo"var"; //var yazdı
}
?>
-----------------------------------------------------------------------------
Ayarları yapıyoruz üst tarafta. Daha sonra lisans.php'yi FTP'den lisans diye dosya oluşturup içine atıyoruz.

Peki Scripti nasıl lisanslayacağız.
Kod:
------------------------------------------------------------------------------
<?php
session_start();
$ilk=$HTTP_SESSION_VARS["ilk"]; //session kontrol ediyorz...
if(empty($ilk)){
$domain = $_SERVER['HTTP_HOST']; //domain adını çekiyor.
$site="http://www.artruz.com/lisans/lisans.php?lisans=$domain";
$baglan= file_get_contents($site); //lisansın olup olmadıgı kontrol ediliyor.
if($baglan=="yok"){ //lisans yoksa yapılcak
echo"Lisanssız Kullanım.";
exit();} //Siteniz kapalıysa(sizde host sorunu vs varsa zarar görmesin diye) ve ya lisans yoksa ekrana yok yazdırıyor.
else{
$ilk="evet";
session_register("ilk"); //lisans varsa sessionu ekliyorz..
}}//sesionu bitiriyoruz..
?>
---------------------------------------------------------------------------
Site linki yerine kendi sitenizde Lisans.php'yi nereye koyduysanız onu yazın ama bu kod scriptin ilk başında durması gerekiyor.

Script'ten görüntüler.



-----------------------------------------------------------------------------
İndirme Link : https://yadi.sk/d/9h-AoKQZ3SUZoV
Virüs Total : https://www.virustotal.com/#/file/33...642b/detection
Demo : https://artruz.com/blog/
-----------------------------------------------------------------------------


Lütfen Bir Teşekkürü Eksik Etmeyin. Emek Var İşin Ucunda Ve Paralı Tema Bedava Kodladım Sizlere.

Rar Pass : lys-artruz