Satış Bu Fiyata VDS Kaçmaz | X5690 İşlemci | Limitsiz Trafik | DDoS Koruması | 10 TL'den Başlayan Fiyatlar

28 Haz 2020
2
0
1
Merhaba Webmastersitesi üyeleri,

Kullanıcı dostu paketlerimize bir yenilerini ekleyerek sizleri yüksek sunucu maliyetlerinden kurtarıyoruz. Uygun fiyatlı, performans canavarı sanal sunucular sizlerle. Türkiye lokasyon performans serisi sunucularımız sınırlı sayıda stok ile uygun fiyattan sizlere sunuyoruz. 1Gbit hat sayesinde dilediğiniz gibi up/down yapabilir her türlü ihtiyacınız için en uygun fiyattan performans serisi sunucu sahibi olabilirsiniz.

Günün her saatinde online sipariş verebilir ve sunucunuzu hemen teslim alabilirsiniz. Kontrol paneli sayesinde dilediğiniz zaman reboot, aç, kapa gibi tüm işlerinizi panelden yapabilirsiniz. Dilediğiniz zaman format atabilir veya başka bir işletim sistemi kurdurabilirsiniz. Ayrıca sorun yaşadığınız her noktada ücret ödemeden 7/24 bizlerden destek alabilirsiniz.

Tüm sunucular tamamen bize ait kendi donanımlarımız ve alt yapımızdır. Sunucular üzerine istediğiniz uygulamayı kurarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.




Türkiye Lokasyon X5690 VDS Paketleri
--------------------------------------------------
2X X5690 İşlemci 1 CPU (3.46 GHz)
1GB ECC Ram
30GB SSD Disk Alanı
1Gbit Hat
Sınırsız Trafik
Türkiye Lokasyon

Aylık sadece 10 TL + KDV' den başlayan fiyatlarla.
Satın alırken RAM, CPU ve Disk miktarını istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz
.
--------------------------------------------------

Kontrol panelinden bir görüntü;


VDS/VPS paketleri haricinde, sunucu barındırma, sunucu kiralama, ddos koruma hizmetleri, domain saldırı koruma, hat ve kabin kiralama, yurt dışı sunucu kiralama vb. çözümlerimiz bulunmaktadır. Daha fazla ürün veya projeleriniz için çözüm/hizmeti web sitemizden bizlere ulaşarak alabilirsiniz.

Kredi kartı, Bankamatik kartı, Ön ödemeli kartlar, İninal vb. kartlar ile ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartınıza taksit yapabilirsiniz.

---------------------------
Vergi No : 7930474989
Vergi Dairesi : Beylikdüzü / İstanbul
E-Mail : destek@siberdc.com
Telefon : 0850 840 8701
Skype : SiberDC
---------------------------