Satış Bitay Beklemek Yok Cekime Devam! - 500 TL

17 Kas 2019
1
0
0
Referanslı Link : Türkiye'nin En Güvenilir Kripto Para Borsası | Bitay (Sistem Davet Usulü olduğu için diğer sistemler gibi kendiniz üye olunca ödülü vermiyor)


LİNK: Turkiye'nin En Guvenilir Kripto Para Borsası | Bitay



Üye olup işlerimi gerçekleştiremeyen arkadaşlar bana özelden yazabilirler. Yardımcı olurum her konuda ( Çekim, hesabı onaylatma vs.)



Minimum çekim 100 TL maksimum çekim 50 arkadaşınızı davet ettiğinizde 1000 TL'dir.



İsterseniz referans linkimden üye olduğunuzda verilen 20 TL yi minumum 20 TL kabul eden bahis sitesine aktarabilirsiniz. (Yöntemi var özelden iletişime geçenler ile anlatılacak) Kanıtlarımız aşağıdadır yapamayanlara yardımcı olurum...



Linke tıklayarak üye olabilirsiniz BURAYA TIKLA !




Yıldız Teknik Üniversitesinin bitcoin üzerine yaptığı projeye referans numarasıyla katılarak 20 tl kazanabilirsiniz. 5 Kasım 30 Kasım arasında geçerli olan bu kampanya Bitay bitcoin firması tarafından verilmektedir. Katkıda bulunmak için üye olursanız referans linkimden sevinirim. Referanssız üye olduğunuzda davet usülü olduğu için alamıyorsunuz bilginiz olsun. Üye olursan çok teşekkür ederim destek olmak için. Sizde ayrıca 4 üye getirdiğinizde minimum 100 tlden işlem yapılabildiği için çekim yapabilirsiniz.



Çektiğimize dair kanıtlı youtube linki: Bitay Ne Kadar Kazandık? Bitay İle 1 Saatte 14 TL Para Kazandık - YouTube





Bitay Sistemi Nedir?



Airdrop linki yani kripto para borsası tamamen yasadır. Devlet tarafından onaylıdır. Yıldız teknik universitesine aittir. Şimdiden katılan herkese tesekürker.
 
Son düzenleme: