- 15 Eyl 2020
- 1
- 0
- 1
Öncelikle herkese merhabalar.
18 Haziran 2019 tarihinde açtığımız Apsis Eğitim kanalımızda genel olarak webmaster, internet, teknoloji ve ileride yazılım konularında eğitimler ve bilgilendirici içerikler çekmek için uğraşıyoruz. Kanalımız yavaş yavaş büyümekte ve şuan küçükte olsa ailemizin pc, internet gibi konularındaki çoğu soruna gerek birebir iletişimle gerek video olarak çözüm bulmaya çalışıyoruz.
Şuan olarak popüler konularımız...
E Kitap Yazarak Para Kazanma ve E Kitap Yayınlama / YouTube'de ilk sıralardayız. {Buradan}
Blogger Dersleri ve Blog Açarak Para Kazanma Videolarımız. {Buradan}
Temel teknik PC konularımız.
Genel Webmaster ve İnternet pratik bilgiler.
Eğitim setlerimiz bu tarz konularda gelmeye devam edecektir.
Özellikle hala devam eden ve bulabileceğiniz en güncel ve tamamen uygulamalı blogger derslerimizde sizle beraber her ayrıntısını düzenlediğimiz bloğumuzun son halini videolarımızın açıklamasından görebilirsiniz.
Ayrıca çeşitli sosyal medya ve gruplarımızla yaşadığımız sorunları çözebilecek ve genel konularda pratik kazanabileceğimiz bir topluluk için çalışıyoruz. Dilersen videolarımıza göz atabilir; beğenirseniz Abone Olabilir, eğer kanalımızı yararlı bulduysanız paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Her türlü yorum ve eleştiriye açığız.
Örnek Videolarımız....
18 Haziran 2019 tarihinde açtığımız Apsis Eğitim kanalımızda genel olarak webmaster, internet, teknoloji ve ileride yazılım konularında eğitimler ve bilgilendirici içerikler çekmek için uğraşıyoruz. Kanalımız yavaş yavaş büyümekte ve şuan küçükte olsa ailemizin pc, internet gibi konularındaki çoğu soruna gerek birebir iletişimle gerek video olarak çözüm bulmaya çalışıyoruz.
Şuan olarak popüler konularımız...
E Kitap Yazarak Para Kazanma ve E Kitap Yayınlama / YouTube'de ilk sıralardayız. {Buradan}
Blogger Dersleri ve Blog Açarak Para Kazanma Videolarımız. {Buradan}
Temel teknik PC konularımız.
Genel Webmaster ve İnternet pratik bilgiler.
Eğitim setlerimiz bu tarz konularda gelmeye devam edecektir.
Özellikle hala devam eden ve bulabileceğiniz en güncel ve tamamen uygulamalı blogger derslerimizde sizle beraber her ayrıntısını düzenlediğimiz bloğumuzun son halini videolarımızın açıklamasından görebilirsiniz.
Ayrıca çeşitli sosyal medya ve gruplarımızla yaşadığımız sorunları çözebilecek ve genel konularda pratik kazanabileceğimiz bir topluluk için çalışıyoruz. Dilersen videolarımıza göz atabilir; beğenirseniz Abone Olabilir, eğer kanalımızı yararlı bulduysanız paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Her türlü yorum ve eleştiriye açığız.
Örnek Videolarımız....
BLOG YAZARAK PARA KAZANMAK - İNTERNETTEN PARA KAZANMA 2020 - Blog Yazmak
Bugün blog yazarak para kazanma konusu altında çoğu videoda bahsedilen sizi tatmin eden ama gerçekliği olmayan bilgiler vermedik. Tamamen gerçekleri konuştuğ...
youtu.be
GOOGLE PLAY'DE KİTAP YAYINLAMAK - NASIL E KİTAP YAYINLANIR - E KİTAP YAZARAK PARA KAZANMA
Bugün çok fazla soru ve yorum gelen e kitap nasıl yayınlanır nasıl satılır adlı konuda tüm ayrıntılara yer verdik, bu videoda google playda nasıl e kitap yay...
youtu.be
Web Sitesi Nasıl Kurulur? Blog Nasıl Açılır? Blogger Dersleri #1 - 2020
Blog nasıl açılır? Web site nasıl yapılır? Gelin hep beraber sıfırdan bir sayfa oluşturalım. Blogger eğitim setimizin ilk dersi olan bu dersimizde ise bir bl...
youtu.be
CMD-GÖREV YÖNETİCİSİ DEVRE DIŞI BIRAKILDI HATASI ÇÖZÜMÜ - gpedit.msc açılmıyor hatası çözümü.
Bugün YouTube TR ve forumlarda olmayan bir çözümle sizlerleyim. Cmd açılmıyor, gpedit.msc açılmıyor, görev yöneticisi açılmıyor . Bu sorunları kendi bilgisay...
youtu.be
SİLİNEN DOSYALARI GERİ GETİRME 2020 [ VERİ KURTARMA ] WİNDOWS 10
Bu videomuzda genel olarak silinen dosyalarınızı kurtarmaktan bahsettik. Küçük bir ekleme yapmak istiyoruz; bu yöntem son zamanlarda nadiren de olsa dosyalar...
youtu.be