2018 İlkbahar Yaz Bohem Elbise Modelleri

12 Nis 2018
21
0
0
İstanbul
Son zamanların popüler moda akımı haline gelen bohem giyim tarzı rahatına düşkün, kısıtlanmaya sevmeyen ve kesim tarafından daha çok tercih ediliyor. Sanatla iç içe olan edebiyata, müziğe ve sinemaya özen gösterenler, içinde yaşattığı ruhu kıyafetlerine de yansıtmaya çalışıyor. Bohem giyim nedir? Sorusuna cevaben akıllara hemen aykırı insanlar gelmesin. Bohemlik özgür ruhlu insanların dışa yansıma şeklidir. Ünlülerde bu akıma ayak uyduranlar arasında yer alıyor. Etnik giyimin çıkış tarihi elli yıl öncelerine kadar dayanıyor. Bohem akım önce fakir kitleye sonra gelişen ve büyüyen moda akımı ile birlikte her kesime yayıldı ve hızla yaygınlaştı.

Bohem Giyim nasıl oluşturulur?

Bu stili oluşturmak oldukça basit salaş kıyafet tercih edenler rahat elbiselerle rahat edenler aksesuarla kıyafetlerini birleştirebilir kendi tarzını oluşturabilir. Kış sezonunda bohem kıyafetlerle harika bir kombin oluşturabilir stilinizi aksesuarla süsleyebilirsiniz. Tunikden tutun, kaftan, viskon, şalvar, şal, pantolon ve eteklere kadar birçok model ise renklere meydan okuyabilirsiniz. Bu senenin renkleri genellikle haki ve siyah tonlar olarak göze çarpıyor. Bu stille daha şık bir görünüme kavuşabilir tarzınızla adınızdan söz ettirebilirsiniz. Çiçek desenli, motifli ve tribal efektleri tercih edebilir etnik stilinizi kendiniz oluşturabilirsiniz. Otantik kıyafetler size kesinlikle farklı bir hava katacaktır.



Bohem tarzı kıyafetler nerede satılıyor?

Bu tarz kıyafetlere birçok siteyi ve mağazayı örnek verebiliriz, bir tanesi hariç tabii. Stilinize uygun en güzel bohem tarzı kıyafetleri mağaza ve perakende alanında da lider, Türkiye’nin en büyük online bohem giyim ve otantik elbise mağazası olan Etnik Esintiler de rahatlıkla bulabilir istediğiniz kombini buradan dilediğiniz gibi oluşturabilirsiniz. Aklınızdan geçen tüm modelleri buradan ulaşabilir aksesuar ve takılarınızla istediğiniz kombini yaratabilirsiniz.

Tasarımcılar tarafından özel olarak dizayn edilen ürünler tamamen dokunmuş kumaş ve doğal elyaftan imal ediliyor. %100 el işçiliği ve menşei buraya aittir. Sezon sonu ve sepette indirim fırsatlarından yararlanabilir ilk alışverişinizde %40’a varan indirimler kazanabilirsiniz. Kapıda ödeme ve aynı gün kargo seçeneği de sizi en çok sevindirecek seçenekler arasında yer alıyor. Ziyaret etmeyi unutmayın. Bu stili siz de çok seveceksiniz.
 

Benzer konular